Îmi place #6 Yogi Tea

După ce am scris acest articol, în care scriam cum îmi începusem ziua cu o cană de ceai, și după ce l-am menționat și aici, acum ceva vreme, când nu eram chiar sigură de cum va decurge acest parcurs scriitoricesc, a venit totuși momentul sa dedic un întreg articol … ceaiului Yogi Tea.

Beau zilnic măcar o cană de ceai Yogi (mai sunt, bineînțeles și excepții, mai ales pentru că îmi cam place să schimb aroma destul de des) și am ajuns să testez mai bine de 10 sortimente până acum. Mereu mă aprovizionez de pe prodietabio.ro pentru că au foarte multe sortimente, livrarea se face la timp iar prețurile sunt foarte bune. Mi-am luat și alte produse și chiar pot spune că acest site este o resursă pentru mine (shopperiță on-line înrăită).

Să vă povestesc pe scurt și unde ne-am cunoscut. În Franța am băut pentru prima dată acest brand de ceai, sortimentul genial Equilibre Feminin. Mi-a placut foarte mult și      m-am bucurat să îl gasesc și în țară, cam la un an distanță. Apoi s-a dezlănțuit nebunia … comandă după comandă, adept după adept și încă nu m-am oprit din a predica.

IMG_20171030_200650

Acum, după aproximativ doi ani de la prima degustare, iată top 5 preferatele mele:

  1. Ginger flower

The essence of this tea is: ‘Inner peace and confidence’. (Esența acestui ceai este „Pace interioară și încredere)

Nu-i nevoie să mai spun și altceva. Îl beau și simt pace și încredere în mine. Mai ales că și mesajele de pe etichetă sunt din același registru.

ginseng

  1. Green balance

The essence of this tea is: ‘Perfect balance’. (Esența acestui ceai este „Echilibru perfect”)

Și așa și este. Nu se dezice de esența sa. Ceai verde cum nu am mai băut. Foarte plăcut la gust, fin, delicat dar extrem de puternic asupra echilibrului interior.

green

  1. Women’s balance

The essence of this tea is: ‘The wisdom of natural rhythms’. (Esența acestui ceai este „Înțelepciunea ritmurilor naturale”)

Îmi place acest ceai pentru că e dulce cum suntem noi, femeile. Este roz, așa cum știm noi să facem lumea din jurul nostru. Și este, în același timp, atât de puternic încât nici eu nu îl pot bea zilnic. Pentru că, așa suntem noi, puternice!

women

  1. Lime mint

The essence of this tea is: ‘The easy life’. (Esența acestui ceai este „Viață ușoară”)

Este un ceai cu un gust răcoritor, ușor, proaspăt, care numai bine te pune pe picioare, te energizează și te ajută să treci ușor peste zilele pe care le începi mai greu.

lime

  1. Stomach ease

The essence of this tea is: ‘Comforting’. (Esența acestui ceai este „Mângâietor”)

De ce am ales să traduc așa din engleză? Pentru că fix asta face acest ceai, atunci când ai cea mai mare nevoie de el: când ceva te deranjează la stomac. Acum, că sunt emoții, fluturi în stomac sau doar ceva ce nu poți digera în ritmul tău normal, fiecare știe mai bine. Însă acest ceai mângâie stomacul pentru ca senzația de „bolovan” în stomac să dispară cât mai repede, natural, fără alte efecte secundare.

stomach

Cu cel mai mare drag,

Iulia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s