5 pentru #7 Geluri de duș

Am zis eu la un moment dat că o să scriu despre tot ceea ce face parte din stilul meu de viață, și îmi afectează cumva starea (psihologică), de preferat în bine.

Într-o seară m-am gândit (în baie, evident) cum îmi aleg eu gelul de duș în funcție de cum mi-a fost ziua și cum vreau să o „spăl” înainte de odihna de noapte. Am observat la mine că știu din start pe care îl vreau, înainte să întind mâna după bidon, dar fără să îmi dau seama, conștient, de necesitatea mea și cum o satisface un anumit sortiment de gel de duș.

Și pentru că duc cu mine și în 2017 rubrica „5 pentru”, am făcut rapid recensământul și au ieșit fix cinci preferințe mari și late, în materie de gel de duș.

1. Nivea: „care&orange” 

Pe primul loc, my all time favorite. Am mai zis, repet acum, dacă aș putea aș mirosi din cap până în picioare a portocale. Aș mânca doar portocale, aș bea doar suc de portocale, ba chiar m-aș îmbrăca doar în portocaliu … (dar încerc să trec a persoană în toate mințile, așa că …).

Nu mai are nevoie de alte descrieri, deși, mai pot să spun că e grozav, cremos, catifelat, hidratează, miroase a grădină de portocali și mă face să fiu veselă, energică și copilăroasă.

2. Yves Rocher – Nuci de macadamia

Foooarte hidratant, miroase extraordinar. Îmi inspiră sănătate și viață de om așezat și rațional. Am nevoie de el când am decizii de luat, pentru că mi se pare că mă aduce cu picioarele pe pământ. E ca un guru înțelept printre celelalte geluri nesăbuite.

L-am terminat de curând, și până refac stocul, atașez poza de pe site-ul oficial (poză care, între noi fie vorba, este mai măgulitoare decât ce aș fi reușit eu să fac).

gel_de_du_crem_nuc_de_macadamia_din_guatemala_79592

3. Avene – Cold Cream

Pentru pielea uscată de iarnă, de sub pulovere și maieuri și haine groase. Pentru pielea care plânge după căldura soarelui, cum e a mea acum. Calmeaza foarte bine și oferă hidratarea necesară, cât sa trec cu bine până în primăvară.

Este extrem de util și pentru persoanele alergice, deoarece este hipoalergen, nu are parfum, nu are parabeni, și face parte din gama de dermato-cosmetice.

E ca psihoterapeutul în grupurile de lucru: un expert în ceea ce face.

4. BingoSpa – Chocolate with orange

Noua descoperire : ciocolată cu portocală. Nu mai insist pe obsesia mea pentru mirosul de portocale, dar, în combinația aceasta festivă, aș putea mirosi așa în fiecare zi, tot anul, nu doar de Crăciun (căci ce spune Crăciun mai clar decât ciocolata cu portocale?).

În rest, nu e extraordinar, iar recipientul cu capac cu filet îl face cam greu de utilizat (mai ales udă pe mâini și cu apă în ochi, urechi și nu numai).

5. Oriflame – Milk&Honey

Știu sigur, din împărtășirile apropiaților mei, și vă spun că și eu, ca de altfel toooaaată lumea, am în casă „milk&honey” … Clar. Și întâmplarea face că eu am chiar două … De la Oriflame sunt ale mele. Să știu eu sigur că nu rămân fără.

Cred că orice buget ai aloca gelului de duș, orice miros ai căuta, orice caracteristici te atrag, milk&honey rămâne în preferințele tutror, pentru efectul calmant, de relaxare, de spa.

Mirosul de curățenie și de prospețime, hidratarea intensă a mierii și ideea regească de duș în lapte, ne-au convins pe toți să încercă măcar o dată (și să avem mereu în casă), un produs al eternei combinații „lapte și miere”. Că doar asta ne și dorim, nu? Să ne fie viața doar lapte și miere. Sau mă înșel?

Cu cel mai mare drag,

Iulia

Un gând despre „5 pentru #7 Geluri de duș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s