[Saptamana n°2] Proiecte neîncheiate … încă.

Buuunn….a trecut și Crăciunul, a fost minunat, am avut parte de tot ce mi-am dorit, timp alături de cei dragi, ne-am delectat și cu un concert minunat despre care am scris aici.

Însă toată săptămâna trecută m-a preocupat un singur gând. Indiferent cât am încercat să îl alung, să îl înbunez, să îl transform, nu am reușit. Asta pentru că nu mă simt confortabil atunci când încep ceva și nu termin, când îmi asum ceva și nu reușesc să mă țin de cuvânt. Și sincer, au cam fost proiecte neterminate în viața mea. Unele s-au transformat în regrete, altele în noi începuturi.

Acum, aici, e loc doar pentru cele din 2016, mai exact, două proiecte neterminate, pe care, sper eu, le voi duce la bun sfârșit în anul ce începe în mai puțin de o săptămână.

1. Primul, și poate cel mai important pentru mine, ține de profesia de psihoterapeut și de ceea ce eu pot da celor ce au nevoie. Și mă gândesc țintit la atelierele de dezvoltare personală, pe care le-am scris, le-am gândit, dar nu le-am desfășurat. Iar acum când stau să mă gândesc ce m-a împiedicat să fac asta, parcă mă bucur că în 2017 totul este deja pregătit și pot să le anunț și să le deschid din timp. Poate precauția mea m-a împiedicat de la a face ceva în pripă, din nerăbdarea de a fi de folos celorlalți.

2. Tot pe la începutul anului ce acum se încheie, ca proiect al meu de suflet, început de muuuult tare, abandonat, reluat, abandonat din nou, mi-am scris pe foaia de obiective și scrierea caărții pentru copii, pe care o tot rumeg și pentru care am tot adunat idei și inspirație. Desigur, la o carte se muncește mult, un an nefiind un termen realist, dar, să zicem că munca cea mai grea e făcută de ceva timp, și nu mi-am dat deloc silința să pun piesele una lângă alta. O să fie cap de afiș, pe posterul obiectivelor de anul viitor…

Nu mai scriu aici de mici uitări ale mele, cum ar fi că nu m-am ținut de ritualul meu de yoga de dimineață, sau că alimentația mea a avut deseori recăderi în zahăr si mâncăruri nesănătoase. Că au trecut zile, chiar săptămâni fără să îmi fac timp să fiu recunoscătoare, și cum #5cartipanalacraciun s-a oprit la mine la #3cartipanalacraciun… Acestea sunt, la urma umrei, firești în viața mea, și nu fac decât să îmi clatine puțin balanța, pentru a mă readuce, apoi, pe meridiana echilibrului.

Acestea fiind scrise, vă las mai jos câteva poze de la începutul anului, când lucrurile se conturau și planuri prindeau viață.

Dacă vrei să citești și bilanțul complet al ultimelor zece săptămâni dinaintea trecerii în 2017, numără cu mine începând aici: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3

Cu drag,

Iulia

P.S: tu ce proiecte neîncheiate iei cu tine în anul ce va veni?

15725721_10210132537202218_1433727614_o15776215_10210132479560777_158245197_o15776499_10210132552442599_1865257421_o

Un gând despre „[Saptamana n°2] Proiecte neîncheiate … încă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s