Cinci pentru #6 Avarca – Ghetuțe călătoare

Când vine vorba de confort, cred sincer că sunt în măsură să vă spun muuulte. Pentru că, în general, caut să mă simt confortabilă. În ceea ce fac, cu ceea ce spun, în orice circumstanțe. Vreau să mă simt bine în ceea ce pun pe mine și cu încălțările pe care le port.

Apropo de încălțăminte, pentru că foarte rar îmi găsesc ceva să nu mă bată la prima purtare..și apoi și la a doua și a treia purtare, și chiar și mai departe, atunci când am văzut descrierea ghetuțelor, și a sandalelor Avarca, parcă am mai avut o rază de speranță. Și bine am făcut că mi-am ascultat intuiția, pentru că de când le am le port de nu-mi vine să le mai las, și tot îmi planific bugetul ca să îmi pot completa paleta de culori.

De ce imi plac ghetutețe încât să scriu despre ele?

1. Pentru că sunt atâââât de comode și nu te lasă cu durere după ce te descalți. Și nici nu ai cum să faci răni, având piciorușele învelite în cea mai moale piele de care am dat eu la o pereche de ghete. Eu am mare grijă de picioarele mele, pe care toți ar trebuie să le protejăm. Ele ne poartă peste tot unde gândul doar ne imaginează.

2. Pentru că sunt colorate frumooos, în nuanțele curcubeului minunat. Proaspete ca primăvara dar înveselind orice iarnă gri și geroasă. Culori numai bune să te bucure atunci când mergi îngândurat pe stradă.

3. Pentru că sunt dovada clară că simplu e mai frumos. Că nu e nevoie să fii strident ca să atragi atenția. Că eleganța și naturalețea fac mult mai mult decât toate artificiile posibile. Și mai ales că, dacă porți ceva cu cel mai mare drag, se vede. Și îi inspiri apoi pe ceilalți.

4. Pentru că sunt facute de meșteri artizani, ce merită toată aprecierea pentru dăruirea cu care duc mai departe, din generație în generație, tradiția și pasiunea pentru calitatea.

5. Și, în final, pentru că îmi fac picioarele să arate ca două fețe zâmbitoare. Mai ales în culoarea mea cea mai dragă: floarea soarelui.

Cinci argumente personale, subiective (pentru că n-ai cum să nu fii subiectiv, măcar cu încălțămintea pe care ți-o alegi), dar mai ales sincere, care sper ca v-au convins.

Aaaaa…și bonus: pentru că, fie că sunt pe calapod clasic sau pe cel special, merg la orice, absolut orice, jeans, rochii groase, fuste plisate, pantaloni, orice. Și ajung foarte repede la viitorul purtător.

După ce vă delectați cu colecția mea de mai jos, vă invit să inspectați pagina de facebook pentru detalii, culori, mărimi și apoi să vă comandați superbele ghetuțe intrând pe site.

Cu cel mai mare drag,

Iulia

2 gânduri despre „Cinci pentru #6 Avarca – Ghetuțe călătoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s