Zâmbet pentru copii

15391521_1815932231952794_103825409805686437_o

Întâmplarea face (deși am mai zis că e doar o vorbă, pentru că fiecare întâmplare are un rost în viața noastră) că m-am aflat luni seara într-un grup de oameni frumoși, implicați, plini de idei care mai de care mai interesante și inventive.

Însă, trecând peste vinul fiert, aburind în carafă, peste bere, ceai, cartofi, pizza, agende, pixuri și sunete de messenger, trecând peste idei, contraidei, cuvinte și discuții, ceva mi-a rămas în suflet și în gând. Că cei ce nu au dau mai mult decât cei ce au.

Lipsită de context, expresia nu înseamnă mare lucru. Cine ce dă, cine are cine nu, cine dă mai mult. Însă când încerci cu toate puterile și cu toate resursele să pui la cale un eveniment care să împace pe toată lumea, brusc, expresia capătă dimensiunile tuturor speranțelor, încrederii, încercărilor și convingerilor de care e un om capabil.

Evenimentul despre care vă vorbesc e în plină desfășurare. A început să se doneze. Concertul caritabil din 23 decembrie va fi punctul culminant, însă nu finalul.

Oricine poate dona, oricât, oricând.

Sigur, eu merg pe principiul că de dat, să dăm tot anul, nu doar de Crăciun. Bine să facem oricând putem, nu doar când ne aducem aminte de cât de norocoși suntem noi, în raport cu cât de lipsiți de noroc sunt alții. De judecat, să nu judecăm nicicând, nu doar să ne arătăm milostivi atunci cand contextul ne-o cere.

Însă, dacă vreți să recuperați pentru șansele de a fi bun pe care le-ați scăpat anul acesta, aveți ocazia să faceți asta bucurându-vă la rândul vostru de cel mai frumos cadou al spiritului: muzica.

Orice bine se întoarce acolo de unde a plecat, așa că donează prețul biletului și bucură-te de o seară ce se anunță a fi minunată. Și sigur ai pe cineva drag, așa că vino însoțit!

Ne vedem acolo!

Iulia

Un gând despre „Zâmbet pentru copii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s