[Săptămâna n°5] Project DIY

Cât de repede am ajuns la mijlocul bilanțului… Deja îmi ia mai mult să inserez legăturile către primele articole, decât să scriu lista săptămânală…

Ei, citește aici de unde a pornit totul, apoi vezi săptămânile în parte: 6, 7, 8, 9 și 10.

Buuun. Pentru că îmi caut tot felul de modalități de relaxare și încerc să meditez prin activități specifice stării, am început să confecționez tot felul de obiecte ornamentale. Adică m-a luat și pe mine febra do it yourself (DIY). Nu mă laud cu cele mai reușite rezultate, sau cu cele mai impresionante creații. Funcționez după modele, nu le imaginez eu. Mă inspir și încerc să reproduc. Însă, și de asta cred că și scriu articolul acesta, cele mai reușite proiecte ale mele merită împărtășite, mai ales acum că am primit chiar și prima comandă.

1. Ultimul proiect de anul acesta a fost să confecționez două book stoppere din două sticle și niște sfoară gri. După ce le-am umplut cu făină și le-am pus pe pervaz în cabinet, am fost foarte mândră de rezultat.

2. Din aceeași categorie, vă prezint setul meu de vaze multicolore. Eu una le ador și cei din jurul meu par a avea aceeași părere. Orice flori ai pune în ele, efectul e că se potențează reciproc și dau oricărei încăperi un aer mai vesel, de fericire.

3. Ultimul proiect de sticlării înfășurată în ață, aceste două borcane pentru cafea și ceai. S-au dovedit a fi un cadou potrivit pentru doamna pentru care le-am gândit. Să le stăpânească sănătoasă!

4. Pentru prima nepotică din familia de la job, la împlinirea primului ei anișor, am făcut o literă, inițiala numelui său. Am avut ajutor la realizarea șablonului, recunosc, însă îm asum meritele pentru frumusețea asta mică, ce va sta pe peretele unei camere fericite.

5. În final, tablourile mele cu model geometric, la care am muncit cam în aceeași perioadă în care am început și blogul, ca o explozie a creativității mele, mult prea mult timp reprimată.

Ele nu au încă întrebuințare, nici proprietar, ci doar stau așa, sprijinite, pentru înfrumusețarea livingului meu.

Proiecte au mai fost. Mandale transformate în tablouașe. Curele îmbrăcate. Borcane pictate. Mobilă începută și neterminată. Proiecte mici și mari care m-au ajutat să mă redescopăr. Să cresc și să mă văd cu alți ochi. Cei creativi.

Cu cel mai mare drag,

Iulia

4 gânduri despre „[Săptămâna n°5] Project DIY

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s