Îmi place #3 The sea of trees

Daca gasiti aceasta postare, va indemn sa o cititi, dar daca intentionati sa vedeti filmul, nu cititi nimic despre el, review-uri sau comentarii, ci pur si simplu lasati-va surprinsi de el.

De ce?

1. Pentru ca este un film surprinzator cu fiecare scena ce se deruleaza, secunda dupa secunda.

2. Pentru ca te pune pe ganduri cu privire la relatia ta actuala, sau la foste relatii al caror sfarsit nici acum nu il poti intelege.

3. Pentru ca te pune pe ganduri cu privire la propria persoana, asta daca esti suficient de deschis, dar iti spun un secret, nu ai cum sa nu fii, pentru ca filmul e foarte bine facut si nu o sa rezisti.

4. Pentru ca mi-a confirmat, inca o data, ca deciziile nu pot fi nicicand definitive si ca, da, niciodata sa nu spui niciodata.

5. Pentru ca m-a incurajat in demersul meu de a-mi asculta inima in aceeasi masura in care imi ascult si mintea. Adica m-a incurajat sa caut , in continuare, echilibrul.

6. Pentru ca am plans, am plans de ciuda, de tristete, de bucurie si de surprindere (si eu nu plang la filme, de felul meu…).

7. Pentru ca da, e adevarat, nu vedem padurea de copac. De copacul din noi, desi declaram sus si tare ca vrem sa facem parte din padure (metaforic vorbind, desigur. Oricum tot filmul e o metafora cap coada, dar se termina intr-o clipita).

8. Pentru ca te face sa te gandesti la cat de prostesti sunt certurile intre oameni si la cat de frumos ar fi sa ne bucuram mai mult. Punct. Mai ales in relatia de cuplu. Punct.

9. Pentru ca nimic nu se pierde, totul se transforma.

10. Pentru ca gri si toamna (si cine se va uita la film dupa ce citeste aceasta postare, va intelege cu siguranta).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s